Vraag het Sky

‘Vraag het Sky’ is een plek waar je psychologische vraagstukken kunt stellen die jou in jouw leven bezighouden. Denk bijvoorbeeld aan vragen als ‘Waarom voel ik niet zoveel?’ of ‘Waarom ga ik altijd lachen terwijl ik eigenlijk niet blij ben?’ of ‘Waarom doe ik altijd zo boos tegen anderen?’. Maar ook vragen zoals ‘Waarom voel ik me altijd zo moe?’ of ‘Waarom voel ik geen plezier bij de dingen die ik doe?’ of ‘Waarom gaan al mijn relaties stuk?’.
Sky neemt jouw vraag serieus en zal vanuit de deskundigheid en ervaring van lichaamsgericht en energetisch therapeut met je meedenken. Sky hoopt guidance te kunnen geven aan de hand waarvan jij verder kunt in je leven.
Als je merkt dat je meer begeleiding wilt, dan kan dat natuurlijk! Je kunt ervoor kiezen meer therapeutische begeleiding in te schakelen, kijk dan op de website van Praktijk Bellein. Daar werken meerdere lichaamsgerichte therapeuten. Zoek je niet zozeer therapie maar een cursus of training die jou verder brengt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan bij het aanbod van de Bellein Academie. Daar kun je prachtige en waardevolle cursussen en trainingen volgen die je helpen meer van jouw potentie en levensenergie terug te winnen. Zodat je gebalanceerd en met meer plezier door het leven heen beweegt. Een absolute aanrader!

Heb jij een vraag voor Sky?

De vragen die je aan Sky stelt, worden met het antwoord van Sky gepost op de website. Soms verschijnen er quotes in de socials. Zo hoopt Sky dat veel meer mensen geholpen worden met het vinden van antwoorden op hun eigen (levens)vragen. Op deze manier helpen we elkaar.
Dus heb je een vraag? Stuur deze dan naar sky@belleinacademie.nl Je mag je vraag onder een pseudoniem indienen als je dat liever wilt.
Let op: Sky geeft enkel advies op basis van datgene wat je met haar deelt. Je kunt Sky niet verantwoordelijk stellen voor de kwaliteit van jouw leven, noch is zij verantwoordelijk voor de acties die jij neemt in jouw leven ten aanzien van het gegeven antwoord op jouw vraag. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen leven en de keuzes die jij maakt. Impertinente vragen of taalgebruik dat niet passend is, worden niet in behandeling genomen.