Vraag van Gemma

vraag het sky

Lieve Gemma,

Wat een grote verschuiving vindt er in je leven plaats!

Als ik goed lees overkomt het je allemaal, meer dan dat je ooit had kunnen bedenken. Door al het lichaamsgerichte werk dat je nu doet, gaat jouw levensenergie steeds meer stromen. En met dat jouw levensenergie gaat stromen, gaat ook de liefde (warmte voelen voor iemand, houden van iemand) steeds meer stromen in je lichaam. Het is dan niet alleen maar meer weten (hoofd) dat je om iemand geeft of van iemand houdt, maar het is ook voelen. Als je dan spontaan je lichaam volgt, dan zie je dat het lichaam het heel fijn vindt om contact te maken en de warmte te delen.

Tegelijk kan het ook als heel eng voelen, omdat je het bijvoorbeeld niet gewend bent om het te uiten of omdat je bang bent dat de ander het dan afwijst. Het kan eng voelen om van iemand te houden en dit ook nog te laten zien! Je hebt daarin je angst te leren voelen, te accepteren en het te dragen. Dat is niet altijd even makkelijk, maar hopelijk wordt je verlangen je liefde te voelen en te uiten groter dan je angst. Zolang jij het durft te blijven uiten en je vaker positief wordt ontvangen, zul je merken dat het je steeds makkelijker afgaat.

Wat ik voor je hoop Gemma, is dat je steeds meer ruimte gaat maken voor je spontane acties en je lichaam meer en meer durft te vertrouwen. Het leuke aan het lichaam is dat het niet kan liegen of dingen kan verzinnen. Als het lijf iets wil, dan is dat ook echt waar. Het is eerlijk, oprecht en vrij van oordelen. Dus lieve Gemma, ga door met jouw groei en ontdek steeds meer wat er in de diepte van je leeft. 

Tip: blijf de volgende keer wat langer in de knuffel, hoe eng het ook kan voelen. Als je langer in de knuffel blijft kun je de angst voelen en dan merk je dat er niets engs gebeurt. Dat was vroeger misschien zo, maar nu niet meer! 

Liefs,

Sky

Heb jij een vraag voor Sky?

Heb jij ook een vraag waarvan je graag wilt dat Sky die beantwoord?
Mail dan je vraag naar onderstaand emailadres.