Werken met instrumenten​

Binnen de lichaamsgerichte (psycho)therapie kan de behandelaar gebruik maken van instrumenten. Denk daarbij aan het werken met een ademroller, het blok (al dan niet met bataka) en een matras. Per instrument zijn er legio mogelijkheden om het in te zetten ter bevordering van de doorstroming en/of het op gang brengen van de energiestroom in het lichaam. Plekken die qua beweging in het lijf bevroren of geblokkeerd zijn, worden met behulp van het instrument in beweging gebracht. Door de bewegingen zal de energie zich in het gehele lijf zich verplaatsen (activatie).

De oefeningen met een instrument zet de energiestroom, ook wel levensenergie genoemd, van de client in gang en ondersteunt het laden en ontladen van diens energie. Zo kan het lichaam de vaak sterk aanwezige emotie tot uitdrukking brengen.

Tijdens deze cursus leer je:

Data

29 en 30 april 2023 – Reeds vol
25 mei – 8 en 22 juni 2024 

Het betreft een cursus die uit drie dagen bestaat die niet aangesloten worden aangeboden. Je start op 25 mei en na twee weken is de tweede dag (8 juni) om twee weken later op 22 juni de cursus af te ronden.

We starten de dag om 9.30 uur en werken door tot 16.30 uur.

Heb je interesse of een vraag?
Stuur een mail naar ons.

€397,-.

De bedragen zijn btw vrij.
Er zijn geen additionele kosten bekend, tenzij je zelf nog eigen instrumenten wilt aanschaffen. Die komen voor eigen rekening