Core Essence Verdiepend

Een intensief en lichaamgericht persoonlijk traject op zoek naar je ware zelf​. Daag jezelf uit. Verleg je grenzen, vergroot jouw comfortzone. Beweeg je vrij door het leven en leef je verlangens.
In het derde jaar van de training Core Essence reik je uit naar diepere lagen die in jou verborgen liggen. Je hebt inmiddels veel geleerd over jezelf in de voorgaande twee jaren van de Core Essence training. Zo heb je jezelf opnieuw ontmoet in jouw eerste levensjaren. Je ontdekte welke overtuigingen en beslissingen je je eigen had gemaakt, je maakte kennis met Bertus die jou beschermde tegen pijn, angst en verdriet en je leerde jouw eigen gecreëerde blauwdruk kennen. Ook werd je je steeds bewuster van je favoriete masker en ontdekte je het bevrijdende in het erkennen jouw eigen duistere lower Self. En last but not least doorleefde je de karakterstructuren en leerde je welke structuren in jouw lichaam aanwezig zijn. Wat een reis! Een zielenreis waarbij alle emoties langs zijn gekomen, draagkracht is vergroot, zelfliefde is ontwikkeld en diepe vriendschappen zijn gevonden.

Tijdens deze jaartraining leer je:

En dan is er nu een derde jaar! Wat valt er nog meer te ontdekken?

Het leven is een grote queeste die tot aan onze dood levend zal zijn. Elke levensfase biedt weer een vernieuwd perspectief, zoals Erik Erikson zo mooi in beeld heeft gebracht en wijsheid komt met de jaren. Je hoeft je in dit leven dus nooit te vervelen.

Dit derde jaar bestaat uit 5 modules. Elke module bestaat uit twee dagen en biedt een gevarieerd programma waarbij lichaamsgericht werken het uitgangspunt is. Dat betekent dat de theorie afgewisseld wordt met veel lichamelijk ervaren. We doen oefeningen op het gebied van ademhaling, gronding, energiewerk, lichaamsbewustzijn, contact maken, stemgebruik en uiting van emoties. Je gaat op ontdekkingsreis in jezelf. Een prachtig avontuur met jezelf en met je groepsgenoten. We maken ruimte om ervaringen te delen in de groep. Je geeft en ontvangt feedback en je reflecteert in stilte. Daarnaast kun je jouw ervaring koppelen aan de beschikbaar gestelde kennis.

Elke module behandelt een op zichzelf staand thema. Doordat je al twee jaar hebt doorlopen, kun je sneller en makkelijker de diepte in en dat is wat we ook zullen doen. Dat betekent niet dat we sneller gaan, maar dat je veel makkelijker jezelf kunt volgen in je eigen proces. Doordat je sensitiever en bewuster in het leven staat, voel je wanneer iets resoneert of niet. Je voelt wanneer je in het masker beweegt of in je lower self of dat je aan een heerlijke spiritual bypass doet. Zonder oordeel en met compassie leer je jezelf weer in je lichaam te gronden, in je waarheid te staan en aanwezig te zijn in je ziel.

Thema’s die onder andere aan bod komen zijn ‘leven met de dood’, ‘ego en ziel’ en ‘Jouw levenspad’.

Video afspelen

Data 2023/2024

De groep voor dit seizoen 2023/2024 is reeds VOL.

Houd onze website en socials in de gaten voor de nieuwe data in seizoen 2024/2025. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief dat kan onder andere door een mail te sturen naar info@belleinacademie.nl

€ 2895,- 

Het bedrag is vrijgesteld van btw.

Wanneer de werkgever de jaartraining vergoedt, geldt een ander tarief, vraag daarvoor een offerte op.