Ik voel dus ik besta

Wat je geschiedenis ook is, hóe je ook ter wereld bent gekomen en op wélke wijze je ook bent opgegroeid er komt altijd een moment in je leven waarop je bewust kunt kiezen te blijven slapen of te ontwaken.

Ben jij er klaar voor om te ontwaken?

Het lichaam spreekt altijd zijn waarheid

De een voelt zijn lichaam via zijn hoofd, de ander voelt het oppervlakkig en weer iemand anders ervaart zijn lichaam als ballast. Zoveel mensen, zoveel manieren om het lijf niet te hoeven voelen. Daar heeft een mens vele redenen voor waaronder de belangrijkste: het niet willen voelen van pijn, verdriet en angst. Want soms kan een emotie zo overweldigend zijn, dat we het wegdrukken om de dag door te kunnen komen en soms zelfs om te kunnen overleven. Ver weg uit ons bewustzijn.

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je in de diepte leert luisteren, dan hoor je jouw waarheid. Je ontdekt hoe het echt met je gaat, wat je verlangens zijn en welke behoeftes je wilt volgen. Met het leren luisteren naar de taal van je lichaam, vind je jouw kompas zodat je weet welke koers je wilt varen.

Data

Deze workshop bestaat uit een dag.
We beginnen de dag om 9.30 en sluiten de dag af om 16.30 uur.

11 november 2023

Bekijk alle data in onze agenda.

Heb je een vraag?
Mail ons gerust!

€ 197,-.