Nu voel ik levensvreugde

Mijn naam is Rachel Castillo en leuk dat je hier bent! Ik heb ongeveer 3 jaar individuele sessies gehad en ook in groepsverband. En als kers op de taart heb ik de jaartrainingen Core Essence bij de Bellein Academie gevolgd.

Toen ik een aantal jaar geleden mijn studie afsloot, ging ik aan het werk. Een leuke baan op een kantoor in Amsterdam, zo dacht ik. De cultuur was echter hard en ik ervaarde weinig verbinding met de mensen om mij heen. Aan het einde van de dag was ik doodmoe! Ik merkte dat ik de dag al moe begon. Zodra ik wakker werd wilde ik alweer terug naar bed mede omdat ik weinig energie kreeg van het werk dat ik deed en hoe ik de dagen verder invulde. Iedere week was het weer precies hetzelfde riedeltje. Diep van binnen vroeg ik mij af ‘is dit het leven nou?’. Ik wilde het niet geloven. Iets in mij schreeuwde ‘nee, er is veel meer te beleven!’. Dus zittend achter mijn computer typte ik ‘energetische therapie’ in op de zoekbalk van Google. En zo kwam ik bij Bellein terecht. De intake met Marjolein ter kennismaking voelde zo warm en vertrouwd dat ik meteen ben begonnen met Core Essence. Wat een reis!

Terwijl ik dit schrijf kijk ik terug op de afgelopen 3 jaar en wat is er veel veranderd in mijn leven. Ik wilde altijd al ondernemen en die stap heb ik dit jaar gezet! Het raakt mij diep nu ik er weer zo bij stil sta. Het raakt mij wat voor een kracht wij hebben als mens. We hebben de moed en de kracht om ons leven in te richten naar onze verlangens. Met als doel weer levensvreugde te ervaren, passie te voelen en de dag voldaan af te sluiten. Ik voel overvloed, in mijn gezondheid, de plek waar ik woon, mijn vrienden, in mijn liefdesleven en financiën. Ik kan voor mezelf zorgen en kan hulp vragen aan anderen als dat nodig is. Ik hoef het niet meer alleen te doen.

Mijn verhaal wil ik afsluiten met een intentie voor jou. Voor degene die dit leest. Mijn intentie voor jou is dat je nieuwsgierig durft te zijn. Nieuwsgierig naar wat het leven jou te bieden heeft. En ik zeg uit de grond van mijn hart dat Core Essence veel voor mij heeft betekend.