Blog

Vraag van Anja

Lieve Sky,

Na een aantal jaren waarin ik het persoonlijk erg zwaar had, heeft Core Essence me goed gedaan. Het heeft me geleerd dichter bij mezelf te leven en mezelf serieus te nemen. Het is leven is er een stuk fijner op geworden. Toch overvalt me soms het oude verdriet of angst zoals ik die vroeger kende. Dat kan dan helemaal aanwezig zijn, alsof er niets veranderd is. Ondertussen ‘weet’ ik dat dit weer wegtrekt. Toch vraag ik me af waar het vandaan komt. En of het ooit weg zal gaan.
Lieve Sky, hoe kijk jij hier tegen aan?

Lees deze blog

Nu voel ik levensvreugde

Mijn naam is Rachel Castillo en leuk dat je hier bent! Ik heb ongeveer 3 jaar individuele sessies gehad en ook in groepsverband. En als kers op de taart heb ik de jaartrainingen Core Essence bij de Bellein Academie gevolgd.

Lees deze blog

Mijn onderbewuste bewust gemaakt

Ooit heb ik in mijn jonge leven besloten die ene oom nooit meer om iets te vragen. Gewoon omdat ik vond dat hij onaardig tegen me deed toen ik hem vroeg of hij me wilde helpen. Voor mij klonk zijn stem heel boos en ik kreeg te horen dat hij nu geen tijd had hiervoor. Zomaar ineens was mijn vrolijke dag niet meer vrolijk.

Lees deze blog

Vraag van Gemma

Beste Sky,
In 2021 ben ik begonnen met lichaamsgerichte therapie en het helpt me enorm bij het begrijpen van mijn dwangneurose. Doordat ik het begrijp en ik tegelijkertijd mijn lichaam steeds meer begin te voelen, raak ik steeds minder onder de strakke invloed van mijn smetvrees. Dat voelt als een enorme bevrijding, iets wat ik nooit had verwacht dat het ooit nog zou kunnen. En het wordt nog gekker! Sinds enkele maanden ga ik met iemand om waar ik me op mijn gemak voel. Voor die tijd ben ik altijd alleen geweest en dat vond ik prima. Maar sinds ik deze persoon ken, staat mijn wereld meer en meer op zijn kop. Zo gebeurde het dat ik vanmorgen uit het niets een knuffel gaf aan haar. Ik schrok vreselijk toen ik het deed, ik was het niet van plan! In de auto terug naar huis heb ik een hele tijd op mijn ademhaling gelet om de angst, die op kwam nadat ik haar had omhelst, te verminderen. Hoe kan het dat ik haar zomaar die knuffel gaf?

Lees deze blog